Αναγνώστες

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ο ΞΥΠΟΛΥΤΑΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΙΚΑΡΟ


Ο Γιώργος Ξυπολυτάς επανήλθε στον πάγκο του Ίκαρου Καλλιθέας.Μετά από...διάλειμμα δυο ετών στη ΑΕ Νέου Φαλήρου και στους ερασιτέχνες του Ιωνικού ο έμπειρος τεχνικός επανήλθε εκέι που κάθισε για 21 ολόκληρα χρόνια οδηγώντας την ομάδα απο τη Γ' στην Α' Πειραιά.Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το υπόλοιπο τιμ που θα στελεχώσει την πρώτη ομάδα.
Συγκροτήθηκε σε σώμα η νέα διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου με την παρακάτω σύνθεση: Πρόεδρος:Σωτηρόπουλος Σεραφείμ, αντιπρόεδρος:Δρακόππουλος Σάκης, γεν.αρχηγος:Μπίλιος Μάριος, υπεύθυνος Α' ομάδας:Δρακόπουλος Γιώργος, υπεύθυνος τμημάτων υποδομής:Σπατούλας Βασίλειος και μέλη Τσιβιλτίδης Κωνσταντίνος, Φέκος Παναγιώτης, Ραπτόπουλος Νικόλαος.Εκπρόσωπος στην ΕΠΣΠ:Λουκάκης Γιώργος.
Στη γενική συνέλευση του συλλόγου παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Ίκαρου,που φέτος θα αγωνίζεται στην Α1 Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία,Δημήτρης Αγγελόπουλος που θα στηρίξει και το τμήμα ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας σημαντικό κομμάτι των λειτουργικών εξόδων όπως και την κάλυψη ιατρού και φυσιοθεραπευτή για την ανδρική ομάδα.
Τη φετινή προσπάθεια θα στηρίξει για μια ακόμα φορά ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου Καλλιθέας Γιώργος Μαργωμένος.
Η διοίκηση ευχαριστεί τον απερχόμενο πρόεδρο κ Καλογερή.
Ανανέωσαν με το σύλλογο οι Κούσης,Πέκοφ,Ζιώτης,Γκρέκος,Δελλής,Κορώνας,Ερβις,Σειχανίδης ενω επιστρέφουν και θα βοηθήσουν σημαντικά οι Χαραλαμπίδης και Καλλούς οι οποίοι δεν αγώνιστηκαν πέρυσι.
Αποφασιστηκε η ίδρυση ομάδας βετεράνων σε μια προσπάθεια να έλθουν πιο κοντά στο σύλλογο οι παλιοί παίκτες,οπως και η έκδοση εισητηρίων διαρκείας για τη φετινή περίοδο.

///