Αναγνώστες

Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Δήλωση Γιώργου Σαραντή


Ολόκληρος ο αθλητικός κόσμος αναγνωρίζει το ήθος και την αξιοπιστία των ανθρώπων του ΙΚΑΡΟΥ, που από την Γ’ ΕΣΚΑΝΑ και μέσα σε μία δεκαετία οδήγησαν την ομάδα στην Α1 Εθνική Κατηγορία.
Κύριοι του ΕΣΠΕΡΟΥ, είστε η μόνη ομάδα στην Ελλάδα που έχετε κάνει ΔΙΣ προσπάθεια να υποκλέψετε με οποιονδήποτε δικαστικό τρόπο την κατηγορία κάποιας άλλης ομάδας, που ίδρωσε αγωνιστικά και οικονομικά για να το επιτύχει (ΤΑΥΡΟΣ-ΙΚΑΡΟΣ). Αν όμως έχετε την ματαιοδοξία για άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία, επιτυχία που ούτε στο ελάχιστο δικαιούστε, ελάτε, πληρώστε μου το «πραγματικό» ποσό που έδωσα μόνο εγώ μόνο για την φετινή άνοδο στην Α1 Εθνική καθώς και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις, και πάρτε τη Κατηγορία.
Κύριοι γνωρίζετε ότι γελάει ολόκληρη η αθλητική Ελλάδα μαζί σας. Αφήστε το καφενείο και αφουγκραστείτε τον αθλητικό κόσμο. Δεν είμαστε στην εποχή του 1940, εποχή συνωμοτικών φιλοσοφιών και ενεργειών.
Το απαράδεκτο είναι ότι , σύμφωνα και με το επίσημο site της ομάδας σας, εγκλωβίσατε και τίμια παιδιά, όπως ο Απτόσογλου, ο Κοντογιάννης, ο Φουστάνος, ο Δεμέναγας, ο Μιχαλάς, οι οποίοι αν σύμφωνα με το παραπάνω site, έχουν αποδεχθεί την θέση τους στην πενταμελή επιτροπή ίδρυσης της ΚΑΕ, ίσως δεν γνωρίζουν το πολύ σοβαρό πρόβλημα, στο οποίο τους οδηγεί η συμμετοχή τους στην Πενταμελή Διοικούσα Επιτροπή, θεωρώντας ότι αυτοί θα είναι και οι άμεσα υπεύθυνοι του ότι μέλλει συμβεί Νομικά .
Θεωρώ Υποκλοπή Αθλητική, Αγωνιστική, Οικονομική, Ηθική και μόνο ότι δεχθήκανε να συμμετέχουν σ’ αυτό το φιάσκο.
Με την Ελπίδα και την ευχή ότι δεν μπορεί να το έχουν δεχθεί «και με δημόσια δήλωση τους θα αρνηθούν την συμμετοχή τους στη Διοικούσα Επιτροπή», που θα γράψει το όνομα τους σε μια πραγματικά, Πρωτοφανή Απόφαση ντροπής για την ιστορία του Ελληνικού Αθλητισμού.




Σας Ευχαριστώ


Ο Πρόεδρος


Γ. Σαραντής

///