Αναγνώστες

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Δροσερή καλοκαιρινή πατέντα με παλιό ανεμιστήρα!Σε αυτή την ανάρτηση θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ανεμιστήρα του τροφοδοτικού σας, ή οποιοδήποτε άλλο ανεμιστήρα, για να δροσιστείτε, μέσω της τροφοδοσίας του υπολογιστή.Τα βήματα είναι αρκετά εύκολα, και θα σας οδηγήσουν χωρίς να χρειάζεται γνώση ηλεκτρολογίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη προσοχή!
Προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα παλιό τροφοδοτικό για πρακτικούς λόγους, αφού περιέχει τα περισσότερα κομμάτια που χρειάζονται. Παρακάτω σας δείχνουμε τα εργαλεία που χρειαστήκαμε καθώς και το παλιό καμένο τροφοδοτικό μας, και επιπλέον ένα άλλο κομμάτι.
Υπόψιν ότι τα μικρά ανεμιστηράκια κάνουν περισσότερο αέρα, από τα μεγαλύτερα, και ότι τα ανεμιστηράκια που τροφοδοτούνται με 4πινη τροφοδοσία λειτουργούν επίσης με μεγαλύτερες στροφές σε αντίθεση με αυτό που θα χρησιμοποιήσουμε (2 καλώδια)

(Προϋποθέτεται να υπάρχει μια τρύπα σε κάποιο μέρος του κουτιού έτσι ώστε να μπορούν να περάσουν τα καλώδια και να συνδεθούν με τον ανεμιστήρα).

Τα εργαλεία που χρειαστήκαμε

///