Αναγνώστες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

"Μπράβο στον κύριο Αγγελόπουλο"


Ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου.

«Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες που έχω, οι οποίοι είναι «συνεργάτες». Μιλάνε με τους προπονητές, αλλά και ακούν τους προπονητές. Είναι σπουδαίες προσωπικότητες και γι’ αυτό χαίρουν τον σεβασμό των υπολοίπων, κάτι που δεν συνέβαινε με τους προηγούμενους.

«Τα συνεχόμενα παιχνίδια μας δίνουν ρυθμό, ενώ πλέον έχουμε μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο μας. Είχαμε μεγαλύτερη πίεση σήμερα και είχαμε τονίσει ότι πρέπει να περιορίσουμε κάποιους έμπειρους παίκτες του Αμαρουσίου. Είχαμε υψηλά ποσοστά ευστοχίας και κερδίσαμε το ματς. Καλή δύναμη στον Νίκο Λινάρδο.

Πρέπει να απομονώσουμε τις κακές δουλειές, εμείς οι ίδιοι. Οι παίκτες, οι προπονητές. Η καραμέλα των ομάδων που δεν πληρώνουν, πρέπει να τελειώσει. Κάποτε είχαμε πάρει αυτή την απόφαση ως σύνδεσμος προπονητών, όταν κάποιος προπονητής είναι απλήρωτος να μην πηγαίνει κανείς. Τώρα είναι η ευκαιρία».

Ο Νίκος Λινάρδος εγκωμίασε τον ιδιοκτήτη του Ικάρου Δημήτρη Αγγελόπουλο για την στήριξη που έχει δείξει στο πρόσωπο του Άρη Λυκογιάννη.

«Ολόθερμα συγχαρητήρια στον κόουτς Λυκογιάννη για τη δίκαιη νίκη, αλλά και για τη δουλειά που έχει κάνει. Ο κύριος Αγγελόπουλος είναι από τους λίγους πρόεδρους που στήριξαν τον προπονητή τους στις δύσκολες στιγμές και μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι πρόεδροι στο Ελληνικό μπάσκετ. Μπορεί στην Ελλάδα να λένε το «α και το ω», αλλά δεν χαίρει της εμπιστοσύνης όπως κάποιοι άλλοι άνθρωποι του μπάσκετ.

Είναι άσχημο που κάποιες ομάδες άγονται και φέρονται από τις προθέσεις κάποιων μανατζαραίων. Κάποιοι κατευθύνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους. Πληρώνουμε λάθη που έχουν σχέση με μάνατζερ και διοικητικών παραγόντων.

Μπορεί να μην αξίζουμε να κερδίσουμε τον Ίκαρο, γιατί δεν έχουμε τα όπλα να κερδίσουμε πιο έτοιμες ομάδες από εμάς».

BetBeast.com Πατήστε εδώ


ΠΗΓΗikarosbc.gr

///