Αναγνώστες

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

Ένας MVP για τον Ίκαρο!


O Μάρκο Λιούμπισιτς (με το Νο 20) εντυπωσίασε πέρσι στο Σερβικό πρωτάθλημα


Τη φανέλα του Ικάρου Καλλιθέας θα φοράει τη σεζόν 2011-12, ο Μάρκο Λιούμπισιτς! Ο πολυτιμότερος παίκτης του Σερβικού πρωταθλήματος την περασμένη αγωνιστική περίοδο, έστειλε τα ξημερώματα της Κυριακής υπογεγραμμένο το συμβόλαιο του κι έτσι ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του στην ομάδα μας. Ο 24χρονος πλέι-μέικερ θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους παίκτες του Σερβικού μπάσκετ, όπως έδειξε με την εξαιρετική του παρουσία την περσινή σεζόν με την Μέταλατς, αλλά όπως μαρτυράει και η παρουσία του στην Εθνική Σερβίας που θα πάρει μέρος στην πανεπιστημιάδα της Κίνας.












«Είναι ένα καταπληκτικό καλοκαίρι για μένα, από τη μία γιατί είμαι στην ομάδα της Σερβίας κι από την άλλη γιατί νιώθω ότι κάνω ένα βήμα προς τα πάνω στη καριέρα μου υπογράφοντας στον Ίκαρο», ανέφερε από το μακρινό Σενζέν της Κίνας, ο Λιούμπισιτς.
«Είναι πολύ σημαντικό που προσθέσαμε έναν παίκτη με το ταλέντο και την προοπτική που έχει ο Λιούμπισιτς», τόνισε από τη πλευρά του ο πρόεδρος του Ικάρου Δημήτρης Αγγελόπουλος και εξήγησε. «Ένας από τους στόχους μας είναι να δίνουμε την ευκαιρία σε παίκτες με ταλέντο, να αναδεικνύουν τα προσόντα τους και μέσα από τον Ίκαρο να αλλάζουν επίπεδο. Φυσικά θα είναι ευχής έργον να μπορούμε να τους κρατάμε, αλλά ακόμα κι αν αυτό δεν είναι εφικτό πάλι ικανοποιημένοι είμαστε. Για παράδειγμα η μετακίνηση του Ντίον Τόμπσον σε μια ομάδα της Ευρωλίγκα όπως είναι η Ολίμπια Λουμπλιάνας, αποτελεί δικαίωση για μας. Θέλω να πιστεύω πως έχουμε δημιουργήσει τις συνθήκες, ώστε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερα σπουδαία ταλέντα, τόσο από την ξένη όσο και την εγχώρια αγορά».


ΠΗΓΗ ikarosbc.gr

///