Αναγνώστες

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Απορρίφθηκε η έφεση του Βόλου!



Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της UEFA απέρριψε την έφεση του Βόλου και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα συνεχίσουν στο Europa League. Στο CAS o Ολυμπιακός!

.Δεν έκανε δεχτή την έφεση του Ολυμπιακού Βόλου η UEFA. Η δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας απέρριψε το αίτημα της ελληνικής ομάδας και έτσι οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στο Europa League. Έτσι ισχύει η απόφαση που είχε βγει στις 11 Αυγούστου και τη θέση του Βόλου θα πάρει η Ντιφερντάνζ, η οποία θα αναμετρηθεί την Πέμπτη με την Παρί Σεντ Ζερμαίν (με την οποία είχε κληρωθεί ο Βόλος).

Ωστόσο, ο αγώνας της ελληνικής ομάδας στα διεθνή δικαστήρια δεν θα σταματήσει εδώ. Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Ολυμπιακού, Μιχάλης Μιτζικός με δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο σύλλογος της Μαγνησίας θα καταφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο (CAS)!

"Υπουργοί πολεμούν τον Βόλο"

«Νομικά, αυτή η απόφαση δεν στηρίζεται πουθενά. Δεν υπάρχουν γεγονότα. Η δευτεροβάθμια της UEFA δεν έχει λάβει καν υπόψη της την απόφαση της δευτεροβάθμιας της ΕΠΟ. Και όταν υπάρχουν ορισμένοι υπουργοί, από την Ελλάδα(!), που πιέζουν εναντίον μίας ελληνικής ομάδας, προσβάλλεται, όχι μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά και η ίδια η χώρα», είπε αρχικά ο κ. Μιτζίκος και συνέχισε:

«Θα φτάσουμε μέχρι το CAS. Μέχρι το ανώτατο αθλητικό δικαστήριο. Ακόμα δεν έχουμε λάβει το σκεπτικό της απόφασης, αλλά έχουμε προγραμματίσει, ήδη, τις επόμενες κινήσεις μας. Κανονικά, θα έπρεπε, μέχρι να τελειώσει το θέμα, η UEFA να αφήσει την ομάδα να παίξει κι ανά πάσα στιγμή να την αποβάλλει… να της πάρει την κούπα».

«Η UEFA άγεται και φέρεται. Την Παρασκευή έστειλε στην ΕΠΟ σημείωμα με οδηγίες για το ματς με την Παρί

BetBeast.com Πατήστε εδώ

///