Αναγνώστες

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Σκληρή δουλειά σε μια δύσκολη σεζόν»



Για τέταρτη συνεχή σεζόν, ο Άρης Λυκογιάννης βρίσκεται στον πάγκο του Ικάρου και πλέον γνωρίζει άριστα τα… κατατόπια στην ομάδα της Καλλιθέας.

«Είναι ευτυχία και χαρά για οποιονδήποτε επαγγελματία του χώρου να βρίσκεται στον Ίκαρο», ήταν η πρώτη κουβέντα του 42χρονου προπονητή, ο οποίος συνέχισε. «Είναι η δεύτερη μας σεζόν στην Α1 και πλέον τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και πιο δύσκολα σε πολλούς τομείς. Ξεκινάμε και πάλι με αρχικό στόχο την παραμονή, αλλά είναι δεδομένο πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βρεθούμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Αυτό δεν θα γίνει με τα… λόγια, αλλά μόνο με σκληρή δουλειά εντός του παρκέ. Περιμένουμε μέχρι το τέλος του μήνα να έχουμε τουλάχιστον άλλους τέσσερις παίκτες (σ.σ. Κινγκ, Τζόνσον, Σένσλει, Λιούμπισιτς) στη διάθεση μας και παράλληλα να κάνουμε τις τελευταίες κινήσεις στο ρόστερ μας».




Στην τέταρτη του σεζόν βρίσκεται και ο Μιχάλης Πολυτάρχου, ο οποίος ανέφερε πως… «ξεκινάμε με μεγάλη διάθεση τη καινούρια περίοδο, καθώς οι συνθήκες στην ομάδα παραμένουν το ίδιο καλές και παράλληλα το ρόστερ έχει βελτιωθεί σημαντικά. Ο Ίκαρος θέλει να κάνει ένα βήμα πιο ψηλά και στόχος όλων μας είναι να δουλέψουμε σκληρά, ώστε να τον πετύχουμε».



Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Τσιάρας τόνισε. «Από την πρώτη μέρα βλέπω το καλό κλίμα και την οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα. Όπως είπε ο κόουτς μας περιμένει σκληρή δουλειά και από τη στιγμή που η ομάδα θα συμπληρωθεί, θεωρώ πως δεν θα αργήσουμε να βρούμε καλή χημεία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο παρκέ μέσα στη σεζόν».


ΠΗΓΗikarosbc.gr

///