Αναγνώστες

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2011

Σοβαρά επεισόδια στον Βόλο, επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!Εξαγριωμένοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου ξεχύθηκαν στους δρόμους για την αποβολή της ομάδας από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Σοβαρά επεισόδια (video)


Συνθήματα οπαδών του Βόλου κατά του ΠΑΣΟΚ by Chrispa1979

Σοβαρά επεισόδια συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στο κέντρο του Βόλου και πιο συγκεκριμένα έξω από τα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην οδό Δημητριάδος.

Οι φίλοι της ομάδος του Βόλου βάζουν φωτιά σε κάδους και πετάνε αντικείμενα κατά των γραφείων του κυβερνώντος κόμματος

Οι δυνάμεις ασφαλείας που είναι παρατεταγμένες σε πολλά σημεία του Βόλου κάνουν χρήση δακρυγόνων για να διαλύσουν τους οπαδούς που έχουν κατακλύσει το κέντρο της πόλης.

Ώρα 20:20 Τα επεισόδια εξαπλώνονται σε όλο το κέντρο του Βόλου. Καίγονται κάδοι και στον κεντρικότερο δρόμο του Βόλου, την οδό Ιάσονος.

Ώρα 20:40 Πετροπόλεμος των οπαδών με τα ΜΑΤ. Οι δυνάμεις ασφαλείας απαντούν με ευρεία χρήση χημικών.

Ώρα 20:56 Δεκάδες κάδοι καίγονται αυτή τη στιγμή στο κέντρο του Βόλου. Οι φίλαθλοι δεν αφήνουν τα πυροσβεστικά οχήματα να πλησιάσουν τις εστίες της φωτιάς.

* Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί άρχισαν να συγκεντρώνονται στο κέντρο από τις πρώτες διαρροές ότι πέφτει στο Περιφερειακό η ομάδα τους. Μάλιστα έκαψαν και σημαία του ΠΑΣΟΚ. (Το video είναι από το e-volos.gr)

ΠΗΓΗ///