Αναγνώστες

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

«Τελειώνει» ο Μπουρούσης


Σοκ έχει προκαλέσει ο τηλεφωνικός διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση. Η συνομιλία του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού με τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας θα έχει ως συνέπεια την αποχώρηση του εν λόγω παίκτη από το ερυθρόλευκο ρόστερ.

Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» έχει καταλήξει στην απόφαση να διακόψει την συνεργασία της με τον διεθνή σέντερ, όπως έχει το δικαίωμα να κάνει με βάση το συμβόλαιο του παίκτη, δίνοντάς του αποζημίωση.

Οι Πειραιώτες με το ποσό των 200 χιλιάδων ευρώ, που θα δώσουν στον παίκτη ως αποζημίωση, θα διακόψουν την συνεργασία των δύο πλευρών που κανονικά θα ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι.Σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελικής έρευνας σας μεταφέρουμε τον διάλογο του Γιάννη Μπουρούση με τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος και έγινε στις 17 Απριλίου 2011


Αναλυτικά ο διάλογος Μπουρούση - Ψωμιάδη:

"Μ: Κύριε Μάκη, καλημέρα, τι κάνετε;

Ψ: Καλημέρα, Συγχαρητήρια αγόρι μου να πούμε.

Μ: Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ψ: Αυτό το ίδιο έχουν και οι δικοί μου, το ίδιο πράγμα, δεν μπορούν να κοιμηθούμε.

Μ: Ναι, κύριε Μάκη, καλά, δεν έχω κοιμηθεί.

Ψ: Το ίδιο παθαίνουν κι οι άλλοι, οι δικοί μου, δεν μπορούν να κοιμηθούνε.

Μ: Τόσο πολύ κύριε Μάκη;

Ψ: Κι όσο περισσότερο παίξουνε τόσο γίνεται. Κατ' αρχάς έλα να σου πω, εχθές κοιτάγανε, το βλέπαμε με τον Μαντζουράκη και τον γενικό αρχηγό στο ξενοδοχείο το Sofitel. Ξέρεις τι είπαν όλοι; «Ο μόνος που παίζει με ψυχή και είναι έτοιμος να τους φάει όλους είναι ο Μπουρούσης», χωρίς να ξέρουνε τίποτε…. (γέλια).

Μ: Α δεν ξέρουν, έχουν (ακατάληπτο)… (γέλια)

Ψ: Όλοι οι άλλοι παίζανε σε δεύτερο βαθμό από εσένα να πούμε. Και από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.Δηλαδή, εσύ έπαιζες μία, μη σου πω δύο πιο δυνατά. Αφού κάποια στιγμή που βάρεσες αυτό το κάρφωμα στο τελευταίο δίλεπτο, σηκωθήκανε οι Αγγελόπουλοι και χοροπηδάγανε, τους έδειχνε η τηλεόραση.

Μ: Ήρθαν και οι βλάκες από κάτω, ήρθαν να μου μιλήσουν, αλλά εγώ έκανα τον μ…, έφυγα. Κύριε Μάκη μόνο ότι τελείωσε το φάρμακο, να ξέρετε!

Ψ: Εντάξει, αγορίνα μου, θα σου φέρω εγώ. Πότε θέλεις εσύ άλλο;

Μ: Ε, τώρα θέλω για τους τελικούς.

Ψ: Πότε θέλεις αγόρι μου;

Μ: Μέσα Μαΐου.

Ψ: Ε καλά ρε παιδάκι μου, έχεις τρελαθεί; Θα σου έχω ετοιμάσει να πούμε, εντάξει. Θα σου έχω φτιάξει αγόρι μου.

Μ: Εντάξει κύριε Μάκη, Φεύγετε για Καβάλα ή θα σας δούμε;

Ψ: Όχι, το απόγευμα, θα έρθω, να δω το ματς σε σας, δεν πάω στο γήπεδο, να τους δώσω και την τιμή να πάω στο γήπεδο στους μπινέδες αυτούς! Μάλλον μεθαύριο θα φύγω για Καβάλα για 1-2 μέρες για να πάω να τους πληρώσω να πούμε.

Μ: Έγινε, θα τα πούμε.

Ψ: Εγινε αγόρι μου, συγχαρητήρια λεβέντη μου"

ΠΗΓΗ bam.gr

///