Αναγνώστες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Επιστροφή στις νίκες


Ο Ίκαρος Καλλιθέας επικράτησε με 74-68 του Περιστερίου κι έδωσε τέλος στο σερί των έξι ηττών. Έτσι έφθασε τις οκτώ νίκες στο πρωτάθλημα κι έκανε ακόμα ένα βήμα για τη παραμονή του στη κατηγορία.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 5-10 στο 4’, αλλά ο Ίκαρος με σερί 7-0, μπήκε μπροστά με 12-10. Το δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με τρίποντο του Βαγγέλη Μάντζαρη που έκανε το 12-13.
Στη δεύτερη περίοδο, οι παίκτες του Άρη Λυκογιάννη πάτησαν γκάζι στην επίθεση, σημειώνοντας 27 πόντους! Ο Μιχάλης Πολυτάρχου ήρθε από τον πάγκο να δώσει πολύτιμες λύσεις με οκτώ πόντους, ενώ άλλους τόσους πρόσθεσαν ο Λανς Χάρις και ο Γιάννης Καλαμπόκης. Μάλιστα με τρίποντο του τελευταίου από τη γωνία με την εκπνοή του ημιχρόνου, ο Ίκαρος πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 41-30.
Η διαφορά διατηρήθηκε σε αυτά τα επίπεδα στο τρίτο δεκάλεπτο, το οποίο ολοκληρώθηκε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Η διαφορά ήταν πως αυτή τη φορά ο Γιάννης Καλαμπόκης δεν σκόραρε πίσω από τα 6,75, αλλά με ένα έξοχο μπάσιμο από την αριστερή πλευρά που έκανε το 58-45.
Στη τελευταία περίοδο, ο Ίκαρος διατήρησε τη διαφορά σε διψήφιο νούμερο και στο 38’ είχε προβάδισμα με 69-59. Ο Μάντζαρης με λέι-απ ύστερα από κλέψιμο του Γούντγουορντ μείωσε σε 69-61 και ο Βρίκιτς με νέο λέι-απ σε 69-63 μετά από τάπα του Λούμπι στον Τόμπσον.
Στα 69’’ ο Μακ Άλαρνι κέρδισε φάουλ και με 2/2 βολές έκανε το 71-63. Ακολούθησε ερμπολ του Σκοτ μετά από έξοχη άμυνα του Αγαδάκου και ο Βαγγέλης Καράμπουλας με ένα εντυπωσιακό σλάλομ που κατέληξε σε λέι-απ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας μας στα 37’

ΠΗΓΗ ikarosbc.gr

///