Αναγνώστες

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

«Μεγάλη νίκη, μένουμε ταπεινοί»


Ο Άρης Λυκογιάννης ήταν εμφανώς ικανοποιημένος μετά το θρίαμβο επί του Άρη και ανέφερε. «Είναι πολύ μεγάλη νίκη. Εάν στο ξεκίνημα της σεζόν σκεφτόμασταν πως θα έχουμε τελειώσει τον πρώτο γυρο με 6 νίκες, εκ των οποίων οι δύο επί Αρη και Πανιώνιου που είναι μεγάλες και ιστορικές ομάδες,άλλη μια επί του Πανελληνίου που πέρυσι ήταν στη τετράδα στην Α1 και στην Ευρωλίγκα και μια επί του Αμαρουσίου που βγήκε τρίτο θα ήμασταν χαρούμενοι, ευτυχισμένοι, ενθουσιασμένοι!
Σε ότι αφορά το ματς κάναμε εξαιρετική δουλειά στον τομέα της άμυνας. Βγάλαμε αρκετά από τα περιφερειακά ατού του Άρη εκτός παιχνιδιού και ήμασταν σχετικά καλοί στην επίθεση. Αυτό που έχουμε πλέον να κάνουμε να ξεκουραστούμε και να αφοσιωθούμε στη συνεχεία της σεζόν μένοντας ταπεινοί και με στόχο την παραμονή. Μετά το σημερινό ματς μπορούμε να είμαστε λίγο πιο πολύ αισιόδοξοι για τη παραμονή».Ο Κάιλ Μακ Άλαρνι που έβαλε το νικητήριο σουτ είπε.«’Ηταν μια πολύ μεγάλη νίκη επί μιας πολύ μεγάλης ομάδας όπως ο Αρης. Τη χρειαζόμασταν για να τελειώσουμε καλά το γύρο και να ξεκινήσουμε το β' με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στην τελευταία επίθεση χρειαζόταν και λίγη τύχη. Σχεδιάσαμε καλό πλέι,βγήκε, πήραμε το σουτ ήταν εύστοχο πρέπει όμως, να δουλέψουμε σε πάρα πολλά ακόμα σημεία».

Ντρούκερ: «Δουλεύει σκληρά ο Ίκαρος»



Από την άλλη πλευρά ο Σαρόν Ντρούκερ ανέφερε. «Είναι κρίμα να χάνουμε τέτοιο ματς μετά από τέτοια αμυντική παρουσία στο β' ημίχρονο.
Θυσιάστηκαν σε αυτό το κομμάτι τα παιδιά. Είχαμε ένα φάουλ να δώσουμε στο τελευταίο σουτ και δεν το χρησιμοποιήσαμε.
Συγχαρητήρια στον Ικαρο. Δουλεύει σκληρά. Και εμείς πρέπει να
συνεχίσουμε τη βελτίωση.
Τώρα που ολοκληρώθηκε ο α' γύρος ξέρουμε όλες
τις ομάδες.
Βελτιωθήκαμε στο β' ημίχρονο. Δεν έχω παράπονο από τους
παίκτες.
Έδωσαν ό,τι είχαν.
Πιστεύω ότι οι παίκτες μου είναι έτοιμοι
για πόλεμο, κάθε φορά».
href="http://www.ikarosbc.gr/">ΠΗΓΗ ikarosbc.gr

///