Αναγνώστες

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Στον Ίκαρο ο Κράσιτς


O Μπάρισα Κράσιτς υπογράφει το συμβόλαιο του υπό το βλέμμα του ΄Νίκου Λατρόβαλη


Ο Μπάρισα Κράσιτς είναι ο παίκτης που θα καλύψει το κενό στη θέση του πάουερ φόργουορντ στο ρόστερ του Ικάρου Καλλιθέας. Ο Κροάτης φόργουορντ έφθασε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Αθήνα και το μεσημέρι βρέθηκε στο κλειστό της Γλυφάδας, οπού είχε τη πρώτη γνωριμία με το προπονητικό επιτελείο και τους συμπαίκτες του. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης (στην οποία όπως ήταν λογικό δεν πήρε μέρος) μαζί με τον τιμ μάνατζερ Νίκο Λατρόβαλη, πήγαν στα γραφεία του συλλόγου, για να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο του.
«Μπορεί κάπως να καθυστέρησα να βρω ομάδα, αλλά τα πράγματα δε νομίζω πως θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί καλύτερα», ήταν η πρώτη κουβέντα του πολύπειρου φόργουορντ. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στη πανέμορφη πόλη της Αθήνας και μάλιστα σε μια ομάδα, για την οποία έχω πάρει τις καλύτερες πληροφορίες. Ξέρω ότι είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται ο Ίκαρος στην Α1 και με την εμπειρία μου θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να είναι ανταγωνιστικός σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Λατρόβαλης ανέφερε. «Ο Μπάρισα είναι ένας έμπειρος παίκτης, που έχει γνώση του Ελληνικού πρωταθλήματος από τη θητεία του στον Πανελλήνιο και έχει αγωνισθεί για πολλά χρόνια σε υψηλό επίπεδο. Δεν περιμένουμε απ’ αυτόν τίποτε διαφορετικό σε σχέση με τους άλλους παίκτες. Δηλαδή θέλουμε να δουλέψει σκληρά και να ενταχθεί γρήγορα στο σύνολο, ώστε να μας βοηθήσει να παραμείνουμε στη κατηγορία στη παρθενική μας συμμετοχή στην Α1».
ΠΗΓΗ ikarosbc.gr

///