Αναγνώστες

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Δύναμη με Αγαδάκο!


Ο Λάζαρος Αγαδάκος και ο Γιάννης Καλαμπόκης θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στον Ίκαρο Καλλιθέας!
Ο Ίκαρος Καλλιθέας προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική κίνηση ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του. Ο Λάζαρος Αγαδάκος υπέγραψε το πρωί της Παρασκευής το συμβόλαιο του και την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Άρη Λυκογιάννη.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος αυτής της ομάδας», ήταν η πρώτη κουβέντα του πολύπειρου σέντερ, ο οποίος έσπευσε να εξηγήσει. «Ο Ίκαρος είναι πλέον μια από τις ελάχιστες ομάδες στην Α1 που μπορεί να φέρει εις πέρας όλα αυτά που υπόσχεται. Έπαιζαν πολλοί φίλοι μου στην ομάδα τη προηγούμενη σεζόν και μου τόνισαν πως αυτά που λένε οι άνθρωποι του Ικάρου τα κάνουν κι έργα. Χαίρομαι, λοιπόν, που θα γίνω μέλος αυτής της πολύ καλής προσπάθειας».

Ο Αγαδάκος τόνισε πως… «πριν από εμένα βέβαια έχουν υπογράψει πολλοί καλοί Έλληνες παίκτες» και στάθηκε σε έναν. «Με τον Γιάννη Καλαμπόκη είμαστε συμπαίκτες σε αρκετές ομάδες και είμαστε καλοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια. Με παρότρυνε να έρθω και το ίδιο θα κάνω κι εγώ με όποιον ενδιαφερθεί να έρθει, γιατί βλέπω πως τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό επιτελείο, έχουν στήσει πολύ καλά αυτή την ομάδα. Ο τρόπος που λειτουργεί αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο, ώστε να έχουμε μια καλή κι ανταγωνιστική παρουσία στην Α1».

Το προηγούμενο καλοκαίρι, ο Αγαδάκος είχε ένα σοβαρό ατύχημα που δεν του επέτρεψε να ξεκινήσει τη σεζόν. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά κι επέστρεψε δυνατός στα παρκέ με τη φανέλα του Περιστερίου, αλλά φέτος αγωνιά για ένα… κανονικό ξεκίνημα. «Για μένα είναι πολύ σημαντικό που θα βρίσκομαι από τη πρώτη μέρα της προετοιμασίας στον Ίκαρο. Οι προπονητές, οι συμπαίκτες θα με βοηθήσουν πολύ, όπως θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω κι εγώ με πολύ σκληρή δουλειά».

Ο προπονητής Άρης Λυκογιάννης ανέφερε από τη πλευρά του. «Καλωσορίζουμε τον Αγαδάκο στην ομάδα και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τη προσθήκη του. Είναι ένας παίκτης με πολυετή εμπειρία στη κατηγορία, με μεγάλη γνώση του μπάσκετ, καθώς από πολύ μικρός «βούτηξε» στα βαθιά τόσο στον Πανιώνιο, όσο και στο Παλαιό Φάληρο. Του ευχόμαστε να μείνει υγιής και τον περιμένουμε να δουλέψει σκληρά στη προετοιμασία, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας".


ΠΗΓΗ ikarosbc.gr

///