Αναγνώστες

Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

"Οι γιορτές πέρασαν...εμείς όμως συνεχίζουμε να μοιράζουμε δώρα"


ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε σήμερα το μεσημέρι η ομάδα της ΚΑΣΤΕΛΛΑΣ με την αντίστοιχη του ΙΚΑΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ στο γήπεδο της παραλίας ΤΖΙΤΖΙΦΙΩΝ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλλας δημιουργώντας ταυτόχρονα και κάποιες προϋποθέσεις για γκολ κυρίως με στημένες φάσεις και με δύο -τρία μακρινά σούτ χωρίς όμως να μπορέσει να παραβιάσει την εστία του Καραφυλλιά. Αντίθετα οι αντίπαλοι όσο πέρναγε η ώρα και εκμεταλευόμενοι κάποια αμυντικά λάθη των παικτών μας δημιούργησαν ευκαιρίες χωρις όμως ευτυχή κατάληξη και γι' αυτούς. Το σκορ άνοιξε για την ΚΑΣΤΕΛΛΑ στο 28' λεπτό όταν μετά απο σέντρα Ο Γεωργίου κέρδισε την μονομαχία με τον γκολκήπερ στέλνοντας με κεφαλιά τη μπάλα να κτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή της ο επερχόμενος Βίγλας να την στείλει στα ανυπεράσπιστα δίχτυα. Δυστυχώς η ομάδα μας δεν μπόρεσε να πάει στα αποδυτήρια με το 1-0 αφού λίγο πριν το τελείωμα του ημιχρόνου μετά απο κόρνερ κι ολιγωρία των αμυντικών διαμορφώθηκε το 1-1. Στο Β' μισό ο αντίπαλος ξεκίνησε καλά ,είχε την υπεροχή χάνοντας κάποιες ευκαιρίες με αποκορύφωμα ενα τετ-α-τετ που εξουδετέρωσε ο Δερβίσης ενώ η ομάδα μας έδειξε κάπως κουρασμένη κι αποδιοργανωμένη σ'όλες της τις γραμμές. Έτσι το τελικό αποτέλασμα μας βρίσκαι μάλλον ικανοποιημένους αφού η απόδοσή της ομάδας μας δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Για αλλο ενα παιχνιδι και παρα την καλη αποδοση του β' ημιχρονου δεν καταφεραμε να κανουμε την νικη που θα μας ανεβαζε στην 4η θεση.Kριμα για την προσπαθεια ποδοσφαιριστων και προπονητων αλλα για να τα λεμε ολα καποια στιγμη πρεπει να κερδισουμε και ενα παιχνιδι 'υπερβασης'.

Το γκολ της ομαδας μας πετυχε ο Πεκοφ ενω ο προπονητης μας Βαγγελης Σταυρακοπουλος χρησιμοποιησε τους: Καραφυλλιάς, Φέκος, Γκρέκος (80ʼ Ζιώτης), Κορώνας, Μασουρίδης (36ʼ Σεϊχανίδης), Τσιάτσιος (66ʼ Δελλής), Κολγιοκάι, Πέκοφ, Κολποδίνος, Πάσα, Κούσης.

ΥΓ. Ενα μεγαλο μπραβο στον Φεκο που ακομα μια φορα εθεσε τον εαυτο του στη διαθεση της ομαδας παρα τον τραυματισμο του.


/http://www.ikarosfc.gr/news.php

///