Αναγνώστες

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

superleaguegreece,


Με οδηγό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μεγάλο πρωταγωνιστή τον σκόρερ Τζιμπρίλ Σισέ (26', 88') ο Παναθηναϊκός πέρασε από τα Πηγάδια νικώντας 2-1 την Ξάνθη. Οι "πράσινοι" είχαν και τρία δοκάρια με τους Σισέ, Κατσουράνη και Καντέ. Οι Ακρίτες αφυπνήστηκαν στο φινάλε και είχαν δοκάρι με τον Τζάγκι στο 80' ενώ μείωσαν στο 89' με τον Σουάνη, ωστόσο βρίσκονται κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

"Ηταν η πιο σημαντική νίκη από τότε που ήρθα" τόνισε με το φινάλε ο Νίκος Νιόπλιας αποχωρώντας από το γήπεδο στα Πηγάδια και αυτό είναι η πραγματικότητα αφού με το "διπλό" αυτό οι "πράσινοι" αύξησαν την διαφορά στο +8, μετέφεραν περισσότερο άγχος στον "αιώνιο" αντίπαλο (το είχε τονίσει ο Ελληνας τεχνικός) ενώ ξεπέρασαν το εμπόδιο μιας δύσκολης έδρας.

Παράλληλα, ο τεχνικός των "πράσινων" συνέχισε το σερί του κάνοντας το 5Χ5 από τότε που έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας και με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Σισέ να έχει φτάσει τα 15 γκολ, οδηγούν ψηλά την ομάδα του "τριφυλλιού".

Σε ότι αφορά τους γηπεδούχους, το επόμενο εντός έδρας ματς με τον Εργοτέλη μοιάζει σαν τελικός αφού τα περιθώρια στένεψαν και οι Ακρίτες είναι σε οριακό σημείο της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων


Γήπεδο: ΟΑΚΑ
Διαιτητής: Κάκος Α. (Κέρκυρα)
Βοηθοί: Δ. Γκάγκας (Λάρισας), Δ. Τάτσης (Ηπείρου)


Σκόντα Ξάνθη (Γιάννης Ματζουράκης): Γκσπούρνιγκ, Παπαδημητρίου, Κωστούλας, Βάλλας, Τζάγκι, Φλίσκας (81' Βασιλακάκης), Στρμπά, Μαρσελίνιο (71' Σουάνης), Λουτσιάνο (64' Φαμπιανέσι), Πόι, Έλινγκτον.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νίοπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπιάρσμιρ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης (86' Τζιόλης), Λέτο (77' Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης (73' Νίνης), Σισέ.

Κίτρινες: Μαρσελίνιο, Παπαδημητρίου, Φλίσκας, Βάλλας (Σκόντα Ξάνθη) / Λέτο, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (Παναθηναϊκός)
Κόκκινες:-


ΠΗΓΗ http://www.sport24.gr

///